Політика конфіденційності

Дана угода про конфіденційність розроблено відповідно до вимог Закону України № 2297 від 01.06.2010р. «Про захист персональних даних» та інших нормативних актів українського законодавства, що регламентують правові відносини, пов'язані зі збором, обробкою, зберіганням персональних даних, а також правом громадян на невтручання в особисте життя та правом на самовираження.

 

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

м. Київ
24.05.2018

Політика конфіденційності персональних даних (далі - Політика конфіденційності) діє відносно всієї інформації, яку сайт «TFG Partners», розташований на доменному імені http://tfg.partners/, http://tfgpartners.com.ua/ може отримати про Користувача під час використання сайту.

 

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Використання Користувачем сайту означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувача.

1.2. У разі незгоди з умовами Політики конфіденційності Користувач повинен припинити використання сайту.

1.3. Справжня Політика конфіденційності застосовується лише до сайту «TFG Partners». Адміністрація сайту не контролює і не несе відповідальність за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти по посиланнях, доступним на сайті.

1.4. Адміністрація сайту не перевіряє достовірність персональних даних, що надаються Користувачем сайту.

 

2. ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

 

2.1. Справжня Політика конфіденційності встановлює зобов'язання Адміністрації сайту щодо нерозголошення та забезпечення режиму захисту конфіденційності персональних даних, які Користувач повинен за вимогою надати Адміністрації сайту при заповнення форм зворотного зв'язку і для використання сервісу "Онлайн юрист".

2.2. Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення реєстраційних форм і включають в себе наступну інформацію:

2.2.1. прізвище, ім'я, по батькові Користувача;

2.2.2. адреса електронної пошти (e-email);

2.2.3. телефон Користувача;

2.2.4. Особисті дані, які Користувач вважає за потрібне надати.

 

3. ЦІЛІ ЗБОРУ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ КОРИСТУВАЧА

3.1. Ідентифікації Користувача, зареєстрованого на сайті, для зворотного зв'язку;

3.2. Вивчення даних для здійснення консультації;.

 

4. ЗОБОВ'ЯЗАННЯ СТОРІН

4.1. Користувач зобов'язаний:

4.1.1. Надати інформацію про персональні дані, необхідну для користування сайтом.

4.1.2. Оновити, доповнити надану інформацію про персональні дані в разі зміни даної інформації.

4.2. Адміністрація сайту зобов'язана:

4.2.1. Використовувати отриману інформацію виключно для цілей, зазначених у п. 3 цієї Політики конфіденційності.

 

 

5. ДОДАТКОВІ УМОВИ

5.1. Адміністрація сайту має право вносити зміни в справжню Політику конфіденційності без згоди Користувача.

5.2. Нова Політика конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на сайті, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.